Voegwerkzaamheden in uitgeest

RIF Gevelrenovatie en Onderhoud

Voor het herstellen van uw voegwerk in Uitgeest

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verwijderen van oud voegwerk. Dit doen wij onder andere in de omgeving van Uitgeest.

Voegen in een pand kunnen na verloop van tijd verweren. Deze dienen dan vervangen te worden. Dit is een belangrijke stap tijdens de renovatie van uw complete gevel. Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, houden wij onze kennis op peil en beschikken wij over een uitstekende kwaliteit met betrekking tot het gereedschap.

Welke werkwijze hanteren wij?

Om het voegwerk te verwijderen, kunnen wij meerdere methodes hanteren. Welke methode wij kiezen, is afhankelijk van de situatie op locatie. Wij kunnen kiezen voor het uithakken van het voegwerk of het uitslijpen van de voegen.

Welke werkwijze wij hanteren, wordt bepaald door de hardheid en de breedte van de voegen. Uithakken is een snellere werkwijze dan uitslijpen en zorgt bovendien voor een verminderde productie van stof. Wanneer het voegwerk niet aan alle voorwaarden voldoet, zijn wij genoodzaakt om de voegen uit te slijpen. Om zo min mogelijk van last voor de omgeving te zijn, beperken wij de stofproductie door gebruik te maken van stofafzuiging en stofnetten. Dit is tevens milieuvriendelijk.

Bij het verwijderen van het oude voegwerk, is het afdoende om de voegen te verwijderen tot de “gezonde” metselspecie bereikt is. Het nieuwe voegwerk heeft vervolgens een solide ondergrond nodig en dient natuurlijk een goede hechting te kunnen bieden. Hiervoor reinigen wij het oppervlak van de gevel op grondige wijze. Bij het reinigen maken wij gebruik van onze eigen steigers. Hierdoor houden wij de kosten een stuk lager en werken wij efficiënter.

 

Voegwerk Uitgeest

Uw nieuwe voegwerk

In de omgeving van Uitgeest heeft RIF Gevelrenovatie en Onderhoud al diverse panden van nieuw voegwerk mogen voorzien. Voor uw nieuwe voegwerk heeft u de keuze uit platvolle voegen of prachtige snijvoegen.

 

Welk voegwerk u ook kiest, uw gevel krijgt na het herstellen van het voegwerk direct een compleet andere uitstraling. Het visitekaartje van uw pand is bij ons in ieder geval in veilige handen. Nieuw aangebracht voegwerk dient lange tijd mee te gaan. Om dit te kunnen garanderen, werken wij met de beste metselspecie om een optimaal en duurzaam resultaat te kunnen bieden aan onze klanten.

 

Gevel onderhoud en voegwerk
Ons team staat voor u klaar!

Een frisse uitstraling van uw gevel

Ook behoefte aan nieuwe voegen?

Neem dan vandaag nog contact op met RIF Gevelrenovatie en Onderhoud. Wij hebben in de regio Uitgeest het voegwerk van diverse panden op mogen knappen en kunnen niet wachten om bij u langs te komen. Uw pand verdient immers toch ook een representatieve uitstraling?

Neem contact met ons op

Uw gevel weer in ere hersteld zodat deze een representatief uiterlijk krijgt? Wij reinigen uw gevel grondig.