Wij zorgen voor een fraaie aanblik

Hogedrukreiniging van een terras

Hogedrukreiniging met gebruikmaking van stoom van 90 graden is een beproefde methode gebleken om licht bevuilde gevels grondig te reinigen.

Niet alleen is deze stoomreiniging geschikt voor gevels, maar ook voor vele andere objecten. U kunt hierbij denken aan terrassen, om mossen en vuil te verwijderen. Een volgegroeid terras met mos kan een gevaar betekenen voor degenen die het betreden, zeker als deze vochtig is. Het gevaar op uitglijden is volop aanwezig en dat is niet echt gastvrij voor uw gasten. Ook een vervuild terras biedt geen fraaie aanblik en daar wilt u ongetwijfeld niet het hele jaar naar kijken.

Uw tuin wordt vaak gezien als een buitenkamer en u doet er waarschijnlijk alles aan om de beplanting goed te verzorgen, zodat in elk seizoen de tuin er uitnodigend uitziet. Als u dan een vies terras heeft, dan kan dit het geheel behoorlijk ontsieren. Met een intensieve stoomreiniging wordt al het vuil van het terras verwijderd, inclusief de mossen en is de hele tuin weer netjes en veilig.

Reinigen onder hoge druk

Vele toepassingen van stoomreiniging

Heeft u stenen of betonnen ornamenten in uw tuin of groenvoorziening? Deze zijn ook zeer ontvankelijk voor de aanhechting van vuil en mos, ook deze kunnen wij voor u reinigen onder hoge druk.

Hetzelfde geldt voor erfafscheidingen (muurtjes), ook hiervoor is deze reinigingsmethode zeer geschikt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Aangezien deze stoomreiniging volledig veilig is voor alle soorten steen kunt u bijvoorbeeld zelfs denken aan het schoonmaken van de bodem en de wanden van een zwembad in uw tuin, wat opnieuw gevuld gaat worden.

Vele toepassingen van stoomreiniging

Zowel grote als kleine klussen

Of het nu gaat om een kleine klus, zoals het ontdoen van een tuinornament van vervuiling of een groot project, zoals het reinigen van een grote gevel, wij beschikken over modern en goed onderhouden materieel en kunnen ook de grotere opdrachten naar volle tevredenheid voor u uitvoeren.

Voor particulieren, bedrijven en gemeenten

Zowel particulieren als bedrijven en gemeenten kunnen ons inschakelen voor een deskundige en duurzame reiniging van in aanmerking komende objecten. Wij adviseren u graag op locatie of uw object geschikt is voor de reinigingsmethode. Hierbij bent u verzekerd van onze expertise en betrouwbaarheid.

Wij zijn goed op de hoogte

Respect voor het milieu en de wet

Alle wetgeving wordt door ons gevolgd, onze medewerkers zijn goed op de hoogte van voorschriften op het gebied van milieubeleid en veiligheid. De door ons gebruikte materialen zijn altijd milieuvriendelijk en wij hechten zeer veel waarde aan veiligheid.

Door de door ons geleverde kwaliteit en service zijn wij inmiddels een gevestigde naam in de regio. Wij mogen al vele klanten tot onze tevreden klantenkring rekenen en staan altijd open voor nieuwe uitdagingen. Heeft u dus een klus of project wat u wilt laten uitvoeren door een ervaren en betrouwbaar bedrijf, dan heten wij u graag welkom als nieuwe klant.

Een schoon terras

Wilt u zich niet ergeren aan een door mossen vervuild terras en ornamenten? Met stoomreiniging verhelpen wij het probleem.