Gevelrenovatie Den Helder
3 maanden geleden.
Uw bericht
Na eerdere slechte ervaringen met offerte aanvragen, direct een goed gevoel bij RIF! Hij overtuigde ons om ipv alleen de voorgevel, ook de zijgevel onder handen te laten nemen. Vervolgens via RIF ook de boei delen vernieuwd en het huis rondom laten schilderen. Door wat tegenslagen betreft de staat van de woning, heeft de klus wat duurder uitgepakt. Hier is duidelijk over gecommuniceerd en zijn goede afspraken over gemaakt. Ook kwam hij met ideeën over de oude elementen aan de gevel en heeft deze zover mogelijk in originele staat terug laten komen. Helaas veel regen gehad in de periode dat het huis in de steigers stond, dat er soms helaas ook niks gedaan kon worden. Ook hier was weer heldere communicatie over! Kortom reuze blij met het resultaat en RIF en zijn vriendelijke personeel. Allemaal toppers! Als ik ooit weer een (gevel) klus heb, contact ik ze zeker.

Mvg familie Kraak ( Den Helder)
Toon meer
gevel renovatie
4 maanden geleden.
Uw bericht
Niets dan lof! Ahmed en zijn team hebben de gevel gereinigd, gezandstraald, geimpregneerd en met een verbluffend resultaat: als nieuw! Een zeer efficiente aanpak van het project, uiterst flexibel aangezien ze helemaal afhankelijk zijn van het weer, alles wordt correct uitgevoerd zoals besproken, hele prettige lui, alles werd na iedere dag weer spik en span achtergelaten. Ik ben heel blij dat RIF deze klus heeft uitgevoerd. Ik heb al heel wat positieve reacties gekregen op de 'nieuwe gevel' en kan RIF van harte aanbevelen. Succes mannen en nogmaals bedankt!
Toon meer
Renovatie gevels.
6 maanden geleden.
Uw bericht
Zeer tevreden over dit bedrijf. Harde werkers en kan ze van harte aanbevelen. Onze gevels zijn keurig gerenoveerd. Bedankt RIF!
Toon meer
SOVON ALKMAAR
7 maanden geleden.
Uw bericht
Firma RIF heeft van een aantal scholen van ons de gevels gereinigd, voegen uitgehakt, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Dit betreft Murmellius Gymnasium, Willem Blaeu en de Viaan in Alkmaar. Wij zijn hierover uiterst te vreden. Alles vakkundig uitgevoerd!
Voor ons 5*****. RIF mag foto’s van de gebouwen plaatsen.
Toon meer
Schoorsteen renovatie
8 maanden geleden.
Uw bericht
Uitstekend resultaat. Schoorsteen en zijkant gevel zien er als nieuw uit. Vaklui die beloftes nakomen, flexibel zijn en meedenken. Ook niet onbelangrijk, alles is naderhand weer netjes opgeruimd.
Toon meer
Vakwerk bij meerdere huizen in de Koggewaard
8 maanden geleden.
Uw bericht
Na een aanvraag voor een offerte kregen wij snel reactie.
Er werd goed geluisterd en bekeken wat er gedaan moest worden waarop er snel een offerte volgde.
Binnen de verwachte tijd werden de steigers opgebouwd en was het project gestart. Ondanks dat het weer niet meezat, is het werk snel maar wel vakkundig gedaan en afgerond. En zijn alle punten die waren opgenomen uitstekend gerenoveerd! Prachtig vakwerk!
De schoorsteen, het losgeraakte zink, de zijmuur en de losse gevelbekleding zijn vakkundig hersteld en zien eruit als nieuw!
Complimenten voor de keurige afwerking en het beloofde netjes achterlaten van de werkplek voor Achmed en collega’s!
Wat ons betreft krijgt Rif een dikke tien, wij zullen onze ervaring met dit bedrijf zeker doorvertellen en/of aanraden!
Toon meer
Gevelreiniging
8 maanden geleden.
Uw bericht
Vorig jaar mei in het centrum van Haarlem is onze gevel van een huis van 100 jaar oud gereinigd en opnieuw gevoegd. Het resultaat was verbluffend. De gevel lijkt weer als nieuw. De mensen van Rif zijn vriendelijk en komen hun afspraken na. Zij werken netjes, ruimen dus alles op. Prima verhouding qua prijs en kwaliteit!
Een echte aanrader!
Toon meer
Volledige gevelrenovatie Kastanjestraat 10, Uitgeest
8 maanden geleden.
Uw bericht
Na vergelijking tussen diverse gevelrenovatie bedrijven heb ik gekozen voor RIF, vanwege de concurrerende prijzen en het sociale vertrouwen.
Vooraf tijdens het opstellen van de offerte werden duidelijke & goede adviezen gegeven over de te verrichten werkzaamheden.
Tijdens en na de werkzaamheden werd alles weer super netjes opgeruimd.
Afwijkingen die tijdens de werkzaamheden waren geconstateerd, werden duidelijk doorgesproken en meteen aangepakt.
Super aardige harde werkers en het eindresultaat is prachtig!

Hartstikke bedankt!!! Groeten Rowan
Toon meer
W.E
8 maanden geleden.
Uw bericht
Ik kan niks anders zeggen dan dat ze harder werkers zijn! Ze hebben erg mooi werk geleverd en alles netjes achtergelaten: de tuin geveegd, alle achtergebleven puin meegenomen en zelfs de ramen van mij en mijn buren gelapt. Ik ben zeer tevreden en raad hen ook zeker aan.
Toon meer
gevelrenovatie
8 maanden geleden.
Uw bericht
vaklui die vlot werken en vriendelijk zijn . Netjes afgeleverd en ze hebben zelfs de ramen van de buren gereinigd .
prijs was zeker concurrerend . Wij hebben ze al twee keer een project laten doen . Geven daarnaast goed advies als ze een probleem tegenkomen .
RIF is een aanrader . succes mannen
Toon meer

Meer te delen? (Optioneel)

..%
Geen beschrijving
  • Grootte:
  • Type:
  • Voorbeeld: