Gevelreiniging en renovatie in Heiloo
1 jaren geleden.
Uw bericht
Ik ben heel blij met het mooie resultaat van het werk van Rif. Mijn voorgevel straalt je tegemoet met een zeer mooie knipvoeg en weer prachtige kleuren rood en geel van de bakstenen. Deskundig advies, redelijke prijs, vriendelijke en deskundige medewerkers, plus voordeel dat de steiger mag blijven staan voor de schilder! Na afloop worden de ramen ook nog even goed gelapt.
Ik kan Rif van harte aanbevelen voor gevelwerkzaamheden!
Toon meer
Gevelrenovatie
1 jaren geleden.
Uw bericht
Wir sind hoch zufrieden mit der Arbeit von Ahmed und seinem Team von RIFgevelrenovatie.
Trotz unserer Abwesenheit wg Corona hat alles super geklappt: genau wie besprochen, Termine eingehalten, alles aufgeräumt, sogar Fenster geputzt ( selbst beim Nachbarn!!)
Und unser Haus sieht aus wie neu ?!!
Vielen Dank, und sehr gern empfehlen wir Sie weiter!!
Gaby und Theo E.
Egmond an Zee
Toon meer
Enorm tevreden!
1 jaren geleden.
Uw bericht
Sommige keuzes maak je op gevoel.
Nadat ik Ahmed en een ander bedrijf over de vloer had gehad voor een offerte met betrekking tot een gevelrenovatie, was de keuze snel gemaakt.
Het fijne gesprek, de uitleg over de aanpak en de nette offerte gaven hierin de doorslag.
Tijdens de werkzaamheden was er een fijne communicatie en het personeel van RIF werkt zeer netjes.
RIF ontdekte dat er wat verbeteringen met betrekking tot het lood in mijn gevel en rondom mijn schoorsteen nodig waren. Deze verbeteringen zijn na overleg netjes uitgevoerd. Zeer blij met mijn huis welke er weet uitziet als nieuw!

Mannen bedankt! Mijn huis straalt weer.
Toon meer
Zeker 5 sterren!
1 jaren geleden.
Uw bericht
Heel blij ben ik dat ik gekozen heb voor dit bedrijf!
Uiterst vriendelijk en betrouwbaar, altijd op tijd en bijzonder behulpzaam en oog voor detail!
Mijn huis ziet er uit als nieuw !!!
Toon meer
Gevelrenovatie Den Helder
2 jaren geleden.
Uw bericht
Na eerdere slechte ervaringen met offerte aanvragen, direct een goed gevoel bij RIF! Hij overtuigde ons om ipv alleen de voorgevel, ook de zijgevel onder handen te laten nemen. Vervolgens via RIF ook de boei delen vernieuwd en het huis rondom laten schilderen. Door wat tegenslagen betreft de staat van de woning, heeft de klus wat duurder uitgepakt. Hier is duidelijk over gecommuniceerd en zijn goede afspraken over gemaakt. Ook kwam hij met ideeën over de oude elementen aan de gevel en heeft deze zover mogelijk in originele staat terug laten komen. Helaas veel regen gehad in de periode dat het huis in de steigers stond, dat er soms helaas ook niks gedaan kon worden. Ook hier was weer heldere communicatie over! Kortom reuze blij met het resultaat en RIF en zijn vriendelijke personeel. Allemaal toppers! Als ik ooit weer een (gevel) klus heb, contact ik ze zeker.

Mvg familie Kraak ( Den Helder)
Toon meer
gevel renovatie
2 jaren geleden.
Uw bericht
Niets dan lof! Ahmed en zijn team hebben de gevel gereinigd, gezandstraald, geimpregneerd en met een verbluffend resultaat: als nieuw! Een zeer efficiente aanpak van het project, uiterst flexibel aangezien ze helemaal afhankelijk zijn van het weer, alles wordt correct uitgevoerd zoals besproken, hele prettige lui, alles werd na iedere dag weer spik en span achtergelaten. Ik ben heel blij dat RIF deze klus heeft uitgevoerd. Ik heb al heel wat positieve reacties gekregen op de 'nieuwe gevel' en kan RIF van harte aanbevelen. Succes mannen en nogmaals bedankt!
Toon meer
Renovatie gevels.
2 jaren geleden.
Uw bericht
Zeer tevreden over dit bedrijf. Harde werkers en kan ze van harte aanbevelen. Onze gevels zijn keurig gerenoveerd. Bedankt RIF!
Toon meer
SOVON ALKMAAR
2 jaren geleden.
Uw bericht
Firma RIF heeft van een aantal scholen van ons de gevels gereinigd, voegen uitgehakt, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Dit betreft Murmellius Gymnasium, Willem Blaeu en de Viaan in Alkmaar. Wij zijn hierover uiterst te vreden. Alles vakkundig uitgevoerd!
Voor ons 5*****. RIF mag foto’s van de gebouwen plaatsen.
Toon meer
Schoorsteen renovatie
2 jaren geleden.
Uw bericht
Uitstekend resultaat. Schoorsteen en zijkant gevel zien er als nieuw uit. Vaklui die beloftes nakomen, flexibel zijn en meedenken. Ook niet onbelangrijk, alles is naderhand weer netjes opgeruimd.
Toon meer
Vakwerk bij meerdere huizen in de Koggewaard
2 jaren geleden.
Uw bericht
Na een aanvraag voor een offerte kregen wij snel reactie.
Er werd goed geluisterd en bekeken wat er gedaan moest worden waarop er snel een offerte volgde.
Binnen de verwachte tijd werden de steigers opgebouwd en was het project gestart. Ondanks dat het weer niet meezat, is het werk snel maar wel vakkundig gedaan en afgerond. En zijn alle punten die waren opgenomen uitstekend gerenoveerd! Prachtig vakwerk!
De schoorsteen, het losgeraakte zink, de zijmuur en de losse gevelbekleding zijn vakkundig hersteld en zien eruit als nieuw!
Complimenten voor de keurige afwerking en het beloofde netjes achterlaten van de werkplek voor Achmed en collega’s!
Wat ons betreft krijgt Rif een dikke tien, wij zullen onze ervaring met dit bedrijf zeker doorvertellen en/of aanraden!
Toon meer

Meer te delen? (Optioneel)

..%
Geen beschrijving
  • Grootte:
  • Type:
  • Voorbeeld: