kees en pien
1 jaren geleden.
Uw bericht
Uitstekend geholpen en mooi vakwerk afgeleverd, aardige en hardwerkende mensen, met een goed georganiseerde werkgever. Ze maken alles schoon en laten het netjes achter, zelfs bij de buren, ook daar is het looppad en zijn de ramen gelapt, en zelfs meer. Gewoon een top bedrijf.
Toon meer
Volledige gevelrenovatie
1 jaren geleden.
Uw bericht
Na meerdere goede verhalen in het dorp zelf ook contact gezocht met Ahmed. Erg prettig contact gehad met hem en Ahmed & zijn mensen hebben goed vakwerk geleverd. Daarnaast vertelde Ahmed het zelf ook als er bijvoorbeeld een waas leek te ontstaan, hij loste dit ook vakkundig op. Ik raad Rif Gevelrenovatie zeker aan!
Toon meer
Aanvraag en offerte gevelrenovatie
2 jaren geleden.
Uw bericht
Tot twee keer toe getracht met RIF een afspraak te maken voor het maken van een offerte voor het aanpakken van de gevels van ons huis.
Eerste keer niet gelukt zonder afbericht vooraf, tweede keer zelfde verhaal. Beide keren slap excuus, niet even bellen of app sturen. Alle communicatie via app, geen persoonlijk contact. Wel jammer, las goede recencies over dit bedrijf maar RIF hoeft bij mij niet langs te komen.....
Toon meer
Gevelrenovatie en Reiniging
2 jaren geleden.
Uw bericht
Super tevreden! Gedegen advies en een vriendelijke crew van hardwerkende professionals. Zoek je een bedrijf om je gevel op te knappen, dan ben je hier aan het juiste adres, echt waar voor je geld!
Toon meer
Renovatie gevels en dak
2 jaren geleden.
Uw bericht
Wij zijn heel tevreden met het resultaat van de gevelrenovatie en het het reinigen en impregneren van het dak van onze vrijstaande 30er jaren woning door Ahmed en zijn mannen. Man man man, wat gaf het een bende, maar het resultaat mag er zijn. Ahmed is een fijne en eerlijke kerel en rekent een schappelijke prijs voor het werk. En de troep werd ook weer opgeruimd, niks mis mee. We zijn er blij mee.
Toon meer
Gevelreinigin
2 jaren geleden.
Uw bericht
Laat uw gevel reinigen door dit bedrijf! Alle vakmannen werken hard, zijn super vriendelijk en leveren een prachtig resultaat. Na het reinigen wordt werkelijk alles (ook de plantjes) weer gereinigd. Niet geheel onbelangrijk de eigenaar is professioneel en neemt de tijd om vragen te beantwoorden.


Toon meer
Gevelreiniging en renovatie in Heiloo
3 jaren geleden.
Uw bericht
Ik ben heel blij met het mooie resultaat van het werk van Rif. Mijn voorgevel straalt je tegemoet met een zeer mooie knipvoeg en weer prachtige kleuren rood en geel van de bakstenen. Deskundig advies, redelijke prijs, vriendelijke en deskundige medewerkers, plus voordeel dat de steiger mag blijven staan voor de schilder! Na afloop worden de ramen ook nog even goed gelapt.
Ik kan Rif van harte aanbevelen voor gevelwerkzaamheden!
Toon meer
Gevelrenovatie
4 jaren geleden.
Uw bericht
Wir sind hoch zufrieden mit der Arbeit von Ahmed und seinem Team von RIFgevelrenovatie.
Trotz unserer Abwesenheit wg Corona hat alles super geklappt: genau wie besprochen, Termine eingehalten, alles aufgeräumt, sogar Fenster geputzt ( selbst beim Nachbarn!!)
Und unser Haus sieht aus wie neu ?!!
Vielen Dank, und sehr gern empfehlen wir Sie weiter!!
Gaby und Theo E.
Egmond an Zee
Toon meer
Enorm tevreden!
4 jaren geleden.
Uw bericht
Sommige keuzes maak je op gevoel.
Nadat ik Ahmed en een ander bedrijf over de vloer had gehad voor een offerte met betrekking tot een gevelrenovatie, was de keuze snel gemaakt.
Het fijne gesprek, de uitleg over de aanpak en de nette offerte gaven hierin de doorslag.
Tijdens de werkzaamheden was er een fijne communicatie en het personeel van RIF werkt zeer netjes.
RIF ontdekte dat er wat verbeteringen met betrekking tot het lood in mijn gevel en rondom mijn schoorsteen nodig waren. Deze verbeteringen zijn na overleg netjes uitgevoerd. Zeer blij met mijn huis welke er weet uitziet als nieuw!

Mannen bedankt! Mijn huis straalt weer.
Toon meer
Zeker 5 sterren!
4 jaren geleden.
Uw bericht
Heel blij ben ik dat ik gekozen heb voor dit bedrijf!
Uiterst vriendelijk en betrouwbaar, altijd op tijd en bijzonder behulpzaam en oog voor detail!
Mijn huis ziet er uit als nieuw !!!
Toon meer

Meer te delen? (Optioneel)

..%
Geen beschrijving
  • Grootte:
  • Type:
  • Voorbeeld: