Verleng de levensduur

Een grondige reiniging van uw dak

Met een ervaring van ruim 27 jaar heeft RIF Gevelrenovatie en Onderhoud zich de juiste technieken eigengemaakt om deze dienst naar behoren uit te voeren. Door een grondige reiniging wordt de levensduur ook aanzienlijk verlengd, zodat u op termijn het ontstaan van hoge kosten voor vervanging kunt verminderen of zelfs uitsluiten.

Wij beschikken over de vereiste diploma's en veiligheidscertificaten om schade en letsel te voorkomen, daarom ligt de keuze voor een goede reiniging door ons voor de hand.

Behoud de kwaliteit

Reiniging van dakkapellen

Een dakkapel staat bloot aan weersinvloeden, heftige regenval en felle zonschijn teisteren het oppervlakte voortdurend. Niet vreemd dus dat deze dakkapel snel vervuild raakt of aangetast raakt.

Vuil wat niet verwijderd wordt kan zich vastzetten, waardoor de reiniging steeds moeilijker wordt. Daarom is een regelmatige reiniging van belang om de kwaliteit te behouden. Het schoonmaken van een dakkapel vraagt om een deskundige en veilige werkwijze, daarom kunt u dit het beste aan een professional overlaten.

Reiniging van dakkapellen
Schoonhouden van dakgoten

Voorkom lekkages

Schoonhouden van dakgoten

Dakgoten zorgen voor de goede afvoer van hemelwater, maar alleen als deze voldoende capaciteit hebben. Een dakgoot die vol raakt met vuil, zoals afgevallen bladeren kan ernstige problemen in een interieur veroorzaken, zoals lekkages.

Vocht wat doorslaat in een gevel kan vlekken op binnenmuren betekenen en een natte gevel kan ten koste gaan van isolatie, wat de energierekening onnodig verhoogt. Ook het ontstaan van schimmels, die schadelijk zijn voor de gezondheid van de bewoners zijn reële gevaren bij vochtoverlast in een interieur.

Bent u zelf niet in staat om de dakgoten te legen en te reinigen, dan nemen wij u graag deze zorgen uit handen. De dakgoten worden door ons ontdaan van alle verontreiniging en grondig schoongemaakt, zodat het water onder alle weersomstandigheden weer correct wordt afgevoerd.

Impregneren tegen vochtproblemen

Zoals elders op de website al genoemd wordt kan het impregneren van een gevel een beschermende laag op een gevel vormen, die in geval van calamiteiten kan voorkomen dat vocht uit de dakgoot lekt en kans heeft om in de gevel door te dringen.

Wij adviseren onze klanten dan ook om naast een goede toestand van de dakgoten, deze impregnatie te laten uitvoeren. U slaat hiermee twee vliegen in één klap. Vochtproblemen in een woning kunnen leiden tot hoge kosten, wij informeren u graag over de mogelijkheden om dit te voorkomen.

Uw pand met een net uiterlijk

Dakpannen weer als nieuw

Dakpannen van een pand geven het pand een frisse en representatieve uitstraling. Uiteraard als deze niet bedekt zijn met mossen en andere verontreinigingen.

Het uiterlijk van een woning kan aanzienlijk verfraaid worden als de dakpannen hun oorspronkelijke uiterlijk vertonen. Wij beschikken over het juiste materieel om laaggelegen, maar ook dakpannen die zich op grotere hoogte bevinden, goed te reinigen.

Geef uw pand weer een net uiterlijk en bescherm uw dakgoten en dakkapellen door onze professionele werkwijze. Informeer naar onze gunstige tarieven! Wij zijn u graag van dienst.

Dakpannen weer als nieuw

Neem contact met ons op

Kwaliteitsverlies door vervuilde dakkapellen, dakgoten en dakpannen? Dat is toch niet wat u wilt? Laat ons de reiniging verzorgen.