5.0/5 van 3 beoordelingen.
Gevelrenovatie
03-14-2019
Uw review
Rif gevelrenovatie en onderhoud is afgelopen jaar bij ons aan de gang geweest met het renoveren van onze woning. Wij zijn zo ontzettend blij het met resultaat onze woning ziet er weer echt als nieuw uit zelf de graffiti die op de gevel zat is niks meer van te zien! Naast het top resultaat waren wij ook erg blij met de werkwijze van deze mannen, alles werd netjes schoongemaakt de steeg werd keurig schoon gespoten en de ramen werden gelapt. Helemaal top!
Toon meer
Gevelreiniging en herstelwerkzaamheden
11-14-2018
Uw review
Door RIF zijn bij ons herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Waar een ander bedrijf eerder weinig goeds heeft kunnen doen en veel schade heeft aangericht, is RIF bereid geweest zaken te herstellen. De eigenaar van RIF neemt alles van tevoren door, communiceert over de gemaakte afspraken, komt de afspraken na en hij is echt klantgericht. Dag en nacht verschil ten opzichte van eerdere ervaringen met een ander bedrijf. Uitstekende kwaliteit van de werkzaamheden en uitgevoerd met zorg voor de omgeving (geen schade aan tuin, kozijn, ramen e.d.) en de ramen zijn gelapt na de werkzaamheden om te voorkomen dat voegresten op het raam blijven plakken en daar schade aan zouden richten. Dik compliment aan dit bedrijf!
Toon meer
Uitstekend werk door deskundige vakmannen
11-13-2018
Uw review
Eerder dit jaar heeft RIF gevelrenovatie onze woning onder handen genomen. Voor een aantrekkelijke prijs konden wij onze de gevel van onze hele woning, een 2-onder-1-kap met uitbouw laten uithakken, voegen, stralen, en impregneren. Onder een dikke laag vuil en roet van Schiphol kwam een prachtige woning tevoorschijn. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, met hoogwaardig materiaal gewerkt, en eventuele issues worden snel verholpen.

Wij zijn zeer tevreden, en raden RIF iedereen aan.
Toon meer
 *
Door een beoordeling in te dienen, moet u akkoord gaan met onze voorwaarden & condities